Terminale Android InfoMedia cititoare de coduri de bare 1D si 2D

In fiecare zi, noi tehnologii iau viata si pun la dispozitie noi moduri prin care afacerile pot fi eficientizate si inovate.

Codurile de bare au introdus de multa vreme capacitatea organizationala a fiecarei industrii, eliminand eroarea umana. Numeroase firme dintr-o varietate mare de industrii folosesc sau sunt pe cale sa investeasca in tehnologia care foloseste codurilor de bare perfecta pentru o urmarire precisa a articolelor la nivel individual sau la lot. Procesele, precum cele de inventariere si de identificare, logistica sau comenzi se fac cu o rapiditate sporita, fara erori umane, marind astfel productivitatea.

Principalele beneficii asociate acestei tehnologii sunt controlul robust asupra activelor si accesul rapid la orice informatie asupra acestora.

Controlul trasabilitatii articolelelor se face acum foarte lejer cu ajutorul unor cititoare de coduri de bare 2D. Timpii necesari unui angajat sa introduca datele sau sa le gaseasca vor fi considerabil redusi, iar faptul ca aceste solutii sunt usor de folosit si foarte flexibile, personalul va putea fi foarte usor instruit pentru a le utiliza. Toate aceste avantaje ale PDA-urilor cititoare de coduri de bare vin in ajutorul firmelor pentru a putea face fluxul de munca mult mai lin.

Pe langa industria de retail, logistica se bucura enorm de beneficiile acestei tehnologii si o foloseste zilnic, marind semnificativ productivitatea si garantia unor operatiuni eficiente care sporesc satisfactia clientelei.

InfoMedia pune la dispozitie 2 tipuri de terminale cititoare de coduri de bare 1D si 2D performante care se pot folosi chiar si in medii cu conditii dificile.

Terminal 2d InfoMedia cititoare de coduri de bare

De ce sa alegi Terminalul 2D Android InfoMedia?

Performante de neegalat la scanare

Datorita motorului de scanare performant, citeste cu usurinta si codurile de bare deteriorate, murdare sau uzate. Cititorul UHF RFID asigura scanarea codurilor pana la o distanta de 13 metri.

Design robust si durabil pentru medii industriale

Acest terminal mobil este prevazut cu un maner ergonomic tip pistol si o baterie puternica de 5000 mAhStandardul IP66 de sigilare protejeaza dispozitivul impotriva patrunderii prafului si a apei, dandu-i rezistenta maxima si facandu-l perfect pentru utilizarea in aer liber sau pe vreme nefavorabila indiferent de temperatura. Dispozitivul se poate cupla foarte usor cu manerul fara a fi nevoie de suruburi pentru prindere. Intregul dispozitiv este construit astfel incat sa fie usor, pentru o manipulare lejera.

Este ideal pentru:

Domeniul logistic, servicii de depozitare, servicii de livrare, distributie si vanzari, domeniul sanatatii si a transporturilor.

Caracteristici avantajoase

Terminalul 2D InfoMedia este unul dintre cele mai bune cititoare de coduri de bare:

 • cu afisaj complet touch care suporta manipularea cu manusi sau cu mainile ude, ecranul are dimensiunea de 5.7'' cu o rezolutie de 720*1440 si foarte rezistent datorita sticlei Gorilla
 • sistem de operare Android 9.0,
 • o camera cu autofocus de 13MP pe spate si una de 2MP in fata, cu functionalitati flash si macro si senzor anti-miscare
 • NFC (13.56Mhz),
 • GPS
 • CPU Cortex-A53 Octa-core 64-bit 2.0Ghz,
 • RAM+ROM: 3GB+32GB
 • 3G+32G, 4G/Dual-band WIFI, Bluetooth
 • Baterie puternica de 5000 mAh care poate fi inlocuita oricand fara a-ti intrerupe munca timp de mai bine de 12 ore. Timp StandBy >350 ore
 • Cititorul UHF ajunge sa citeasca coduri de bare pana la 13m distanta
 • Standard IP66 asigura rezistenta impotriva patrunderii apei si a prafului precum si rezistenta la impactul cu suprafete dure si temperaturi incadrate intre -20°C si 55°C
 • Contine slot pentru Micro SD de pana la 128GB
 • Poate fi folosit si ca telefon mobil avand slot de SIM.

De ce sa alegi Terminalul 2D Android InfoMedia cu Imprimanta?

Capacitate mare de stocare a hartiei

Latime hartie: 58mm

Diametru rola de hartie: 35mm

Viteza de printare: 70mm/s

Tip hartie: Hartie termica si etichete

Munca neintrerupta pentru ore intregi

Terminalul InfoMedia are o baterie de 3.8V 5200mAh detasabila cu incarcare rapida cu suport Tip-C, care iti va asigura indeplinirea task-urilor fara intreruperi mai mult de 12 ore. Perioada standby >350 ore

Transmisia datelor se face stabil si rapid prin conexiune WiFi, 4G sau bluetooth.

Cu un ecran mare de 5.5'' si rezolutie de 720*1440, foarte rezistent la zgarieturi sau la impact puternic datorita sticlei Gorilla

Performanta scanarii

Terminalul Infomedia 2D scaneaza cu usurinta si identifica foarte rapid orice cod de bare tip 1D sau 2D, chiar daca acesta este murdar, printat incomplet ori sters din cauza vechimii. 

Camera de pe spate este  HD de 13MP care suporta Auto fous, flash, are functionalitate pentru fotografiere tip macro si focus atunci cand mana iti tremura.

Camera din fata este de 2MP.

Caracteristici de neegalat

Un dispozitiv usor care cantareste mai putin de 500g, poate fi manipulat chiar si cu mainile umede, cu manusi speciale, avand un ecran multi-touch.

Contine slot pentru Micro SD ce suporta carduri pana la 128GB.

 • Sistem: Android 8.1
 • CPU: Cortex-A53 Quad-core 64-bit 2.0GHz 
 • Ram+ROM: 2GB+16GB

Poate fi operat in conditii meteorologice nefavorabile:

 • Temperaturi operare: -20°C pana la 55°C
 • Temperaturi depozitare: -40°C pana la 70°C
 • Umiditate: 5%RH - -95%RH

In timpul operarii poate rezista la impactul cu o suprafata dura din ciment de pana la 30 de ori si o inaltime de 1.2m.

Este ideal pentru:

Domeniul logistic, servicii de depozitare, servicii de livrare, distributie si vanzari, domeniul sanatatii si a transporturilor si nu numai.

Terminal 2d InfoMedia cititoare de coduri de bare cu imprimanta
demo-attachment-141-Group-30

Terminal 2D InfoMedia

cititoare de coduri de bare 1D si 2D Android

600

demo-attachment-141-Group-30

Terminal 2D InfoMedia cu Imprimanta

Cititor coduri de bare cu imprimanta de etichete

600

Solutia WMS - Management de depozite

Pachetul perfect pentru managementul depozitelor: Terminalul 2D InfoMedia si Aplicatie web WMS, aplicatie web stocata in cloud ce permite desfasurarea intregii activitati de management a depozitelor unei firme.

 

Shopping Basket
EN