iti vinzi produsele pe platforme e-commerce OpenCart, Magento ori WordPress sau pe marketplace Emag?

Fa-ti viata usoara cuConectorii InfoMedia

demo-attachment-224-Group-39
demo-attachment-223-Group-28
demo-attachment-222-Group-29
conectori InfoMedia - Interconectarea programului de contabilitate cu platformele cele mai uzuale unde ai un magazin virtual pentru a prelua articole, comenzi si actualizare stocuri si preturi.

Productivitatea creste atunci cand ai datele centralizate - Conectori InfoMedia

Am creat conectorii InfoMedia pentru a veni in sprijinul magazinelor online de a-si gestiona corect stocul, preturile si a-si sincroniza comenzile facute pe platforme e-commerce si marketplace-uri cu programul de contabilitate WinMentor si WinMentor Enterprise.

Prin conectorii pe care ti-i punem la dispozitie poti importa elegant toate comenzile de pe platformele de e-commerce WordPress, OpenCart, Magento, DocProcess si marketplace Emag in WinMentor sau WinMentor Enterprise. Tot din aceste platforme se pot importa cu mare usurinta articolele si partenerii, iar updatarea stocurilor si a preturilor se propaga din programul de contabilitate catre platforme.

Conectorii ruleaza fara sa stii in fundal, sincronizandu-ti datele la un interval de 30 de minute.

1

Interconectare

Interconectarea programului de contabilitate cu platformele cele mai uzuale unde ai un magazin virtual pentru a prelua articole, comenzi si actualizare stocuri si preturi.

2

Centralizare

Centralizarea in programul de contabilitate WinMentor sau WinMentor Enterprise a tuturor datelor de pe toate platformele unde iti vinzi produsele.

3

Instalare

Instalarea si toate setarile  ti le facem noi, TU nu va trebui sa ridici nici macar un deget.

Conexiuni
0
Date
0
Platforme
0

Solutia minune?

Este combinatia dintre acesti conectori InfoMedia si o solutie CLOUD. Aceasta va putea fi raspunsul problemelor multor antreprenori care ajung sa nu mai tina pasul cu sincronizarea datelor, astfel intervenind multe erori de stocuri ducand la pierderea clientilor.

Nu te costa nimic sa ne vizitezi si sa ne povestesti ce iti lipseste pentru a te dezvolta armonios.

Ai un alt tip de afacere?

Iti vom dezvolta solutiile digitale de care ai nevoie, personalizate conform cerintelor tale.

 

Shopping Basket
RO