Citeste mai multe despre noi

Afacerea ta poate creste mai mult

Succesul proiectelor noastre se datoreaza dedicarii cu care abordam proiectele, dar si know-how-ului dobandit in cei 25 de ani de experienta in diferite domenii, incepand de la vanzari,  marketing, pana la contabilitate si productie.

Suntem motivati sa inovam continuu, sa automatizam procesele operationale si sa folosim cele mai moderne tehnologii in beneficiul clientilor nostri.

team

Suntem Parteneri cu

WinMentor Clasic- ERP romanesc program de contabilitate
Winmentor Enterprise - ERP romanesc program de contabilitate

Partenerul tau de incredere

InfoMedia

Fondata in 1997, InfoMedia este o companie  cu echipe de dezvoltare aplicatii web based plasate in Piatra Neamt si Iasi. Determinarea si strategiile pe care le folosim  sunt cheile principale prin care dezvoltam solutii de succes pentru afaceri de succes.

Despre noi InfoMedia Aplicatii in cloud integrate cu WinMentor, CRM, ERP, WMS
25
DE ANI
EXPERIENTA

Cine suntem

Aici, la InfoMedia, ne-am adunat o gramada de profesionisti in digital cu diferite specializari si impreuna formam o echipa de neinvins, mai ales atunci cand punem cap la cap strategia pentru un nou proiect.

Ne place ce facem, o facem bine de tot si suntem nerabdatori sa iti aratam “jucariile noastre” de care suntem foarte mandri.

Viziune

Suntem experti in strategie si tinem pasul mereu cu noile tehnologii in trend, iar adaptarea la ele e cea mai mare putere a noastra.

Misiune

Expertiza pe care o avem in domeniu ne ajuta sa oferim clientilor nostri solutii croite perfect pentru afacerile lor. Ne angajam de fiecare data sa transformam viziunea ta in produsul digital de care ai nevoie.

Ajutam afacerile sa se dezvolte prin solutiile personalizate inovative si perfect proiectate pentru nevoile lor.

446

si peste10 000de utilizatori

Solutiiinstalate

Esti antreprenor? Vino sa iti aratam ce iti putem oferi.

Vrei sa faci parte din echipa noastra? Te asteptam sa te cunoastem.

Shopping Basket
RO